Mijn visie.


Het Kniplokaal is een moderne salon, gevestigd op een prachtige locatie in de authentieke straat van het dorp Teteringen. Een salon waarbij de persoonlijke benadering en een eerlijk advies centraal staat. Het creëren van een passende coupe die het beste bij de gezichtsvorm past. Hierbij is de haarkleur minstens zo belangrijk. Deze combinatie bepaald voor een groot deel uw uitstraling. Voordat we starten met de behandeling zal er eerst een adviesgesprek plaats vinden. Hierbij word er niet alleen geluisterd naar de wensen van de klant, maar bekijken we ook de valling van het haar en de gewenste haarkleur bij de gelaatstint. Dat wat in de mode is zal gecombineerd worden tot een eigen persoonlijke stijl. 

Tijdens de behandeling ervaart u de rust, fijne sfeer en de kwaliteit waar u voor gekomen bent. De eigenaresse zal zorgen dat ze met haar vakkennis, passie en enthousiasme zal zorgen voor een prettige ervaring bij HET KNIPLOKAAL.De trotse eigenaresse van HET KNIPLOKAAL is Marloes Anthonissen, geboren op 10 april 1989 in het dorp Teteringen.

Ambitieus en ondernemend, zijn de twee sterke kernwoorden die Marloes als jonge onderneemster omschrijven.
Op 17 jarige leeftijd komt haar passie voor het kappersvak in beweging. Zodoende heeft zij gekozen om als ambitieuze en creatieve jonge vrouw, de opleiding Topstyliste te gaan volgen bij het opleidingsinstituut IMKO te Breda.
Begon zij haar carrière in 2007 als Topstyliste en heeft bij meerdere gerenommeerde kapsalons haar brede vakkennis en passie in de kappersbranche opgedaan. Door veel te trainen en hard te werken heeft zij inmiddels ruim 9 jaar ervaring in haar ambacht.

De volgende stap werd werkelijkheid: eind 2015 heeft Marloes besloten om met al haar kennis, haar passie en positieve energie, haar droom te gaan verwezenlijken: haar eigen salon, in geboortedorp Teteringen. 
Bij HET KNIPLOKAAL kunt u terecht voor een advies op maat, de perfecte kleur waar u al die tijd al naar op zoek bent, high lights laten zetten alsof het lijkt dat deze rechtstreeks uit de haarwortel lijken te groeien. Een modern geknipte coupe met de juiste styling, deskundig advies en een heerlijk kopje koffie of een goed glas wijn

U bent van harte welkom!